Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Voleibalistele de la CSM și-au luat rămas bun de la publicul lugojean.

Sala Sporturilor Ioan Kunst Ghermănescu a fost deschisă joi, 11 mai, între orele 18,30 – 19,30, pentru o sesiune de autografe și fotografii cu echipa care ne-a adus performanțe inimaginabile și bucurii de nedescris într-un sezon sportiv de excepție: CSM Lugoj.

A fost un antrenament deschis publicului, în care voleibalistele noastre și-au luat la revedere de la fanii care le-au purtat spre victorii. Impresionant a fost numărul mare de copii, cei mai entuziaști la sesiunea de autografe și care s-au fotografiat cu fiecare dintre echipierele noastre. Cine știe, poate că printre micuții care s-au pozat cu trofeele de azi, se vor găsi sportivii care vor ridica deasupra capului trofeele de mâine!

Suporterii au făcut schimb de autografe cu echipa!

De data aceasta, aplauzele au mers și către publicul lugojean, care a fost prezent în număr mare atât la meciurile din Cupă și Campionat, cât și la cele din Cupele Europene. De altfel, joi seara s-a întâmplat un lucru rar în sport: suporterii au făcut schimb de autografe cu echipa! Dan Brudiu și Ion Moldovan, din partea CSM, au trimis în tribune două mape care au fost umplute cu semnăturile celor prezenți joi, la sală. Acestea vor fi înrămate și păstrate în vitrina clubului.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

”Asta e adevărata victorie: la antrenamentele noastre vin mai mulți suporteri decât la meciurile oficiale ale altora!” spunea Dragan Grbic, antrenor secund la CSM.

Într-o seară în care s-au rostit atâtea lucruri emoționante, această declarație a surprins esența.

La rândul lui, Dan H. Brudiu, președintele secției de volei a spus că ”în această sală în care am petrecut mai bine de 37 de ani din viață, asta mi-am dorit și asta a fost principala noastră preocupare, să aducem lumea la sală. E importantă valoarea, performanța, dar cel mai important este ca lumea să vină așa cum o faceți dumneavoastră acum și cum ați făcut-o, etapă de etapă, câte 800, 900, 1.000 de oameni. Ce bucurie poate fi mai mare pentru noi!”.

Dan Brudiu este cel mai longeviv președinte de club din România.

Ca dovadă, la antrenamentul dinaintea semifinalelor Cupei României au fost de față peste 300 de suporteri de toate vârstele, care au dorit să își ia rămas bun așa cum se cuvine de la echipa care le-a oferit un sezon de excepție: aur în Super Cupa României 2022, argint în European Challenge Cup 2022 – 2023 și bronz în Campionatul României, Divizia A 1 2022 – 2023!

CSM Lugoj, echipa maraton, cu cele mai multe meciuri oficiale din România

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Ar mai fi de adăugat faptul că, în Cupă, Campionat și Cupele Europene, CSM Lugoj este echipa din România cu cele mai multe meciuri susținute în acest sezon: un maraton de 44 de meciuri, dintre care 31 câștigate!

La finalul serii, după mesajele adresate de Silvija Popovic, antrenorii Ugljesa Segrt și Dragan Grbic, team managerul Ion Moldovan a adus două vești bune.

Prima: în sezonul viitor, echipa va fi mai numeroasă și mai puternică. Și a doua: cele mai bune marcatoare din campionatul național, locul 2 și locul 4, respectiv Lisa Ruban și Aliona Martiniuc, vor face parte și la anul din lotul nostru.

Mai este de jucat, în deplasare, semifinala ”competiției surprizelor”, Cupa României, unde CSM are o adversară redutabilă: campiona Alba Blaj.

Indiferent de rezultat, echipa de aur a Lugojului a cucerit deja inimile suporterilor!

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Haine sport Femei Trening Modele Noi

sursa: redesteptarea.ro

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Publicitate

Ești în căutarea unei agenții imobiliare profesioniste și de încredere în Lugoj și zona de vest a României? BFG Imobiliare este partenerul perfect pentru...

Diverse

Peste 400 de voluntari s-au înscris deja la evenimentul Color the Village, în care 30 de case din satul cărășan Valeapai vor fi zugrăvite,...

Diverse

Legendara cântăreață Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani, au anunțat reprezentații artistei, potrivit Reuters. Supranumită adesea regina rock’n roll, Tina...

Direct la Subiect

Entuziasm maxim în studioul Direct la Subiect. Avem reporteri, cameramani, ingineri de sunet și lumini, prezentatori și dj de la clasa pregătitoare B, Școala...