Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Destinații

Banatul de munte va avea și în acest an un stand la Târgul de turism al României

Banatul de munte va avea și în acest an un stand la Târgul de turism al României, ediția de toamnă care va avea loc în perioada 9 – 12 noiembrie, în Pavilionul B2 al Centrului Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin va prezenta la RomExpo un spectacol muzical coregrafic, o expoziţie gastronomică cu servire gratuită de bucate tradiţionale realizate de Marian Popovici, dar şi o expoziţie de costume populare aparţinând colecţiei Casei de Cultură George Motoia Craiu din Oraviţa.

Noutatea participării din acest an o reprezintă, dincolo de promovarea tradițiilor care definesc Banatul de Munte, turul virtual care va permite vizitatorilor standului să „ajungă”, cu ajutorul ochelarilor de realitate virtuală, în principalele locații turistice din Județul Caraș-Severin.

Macheta Mobila Magazin Big Mag„Prezența la Târgul de Turism al României este una dintre cele mai importante oportunități de promovare a județului ca destinație turistică, contribuind la consolidarea acestui domeniu în județul Caraș-Severin și este o bună ocazie de a ne promova cele mai valoroase și semnificative frumuseți, precum obiectivele turistice, valorile tradiționale, arta populară, gastronomia locală, turismul de aventură, frumusețea cadrului natural“, a declarat Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Târgul le asigură turiştilor ocazia de a descoperi oferte speciale şi pachete turistice la preţuri reduse, chiar şi la jumătate din preţul obişnuit.

Agenţiile de turism promovează atât ofertele sărbătorilor de iarnă şi ale sezonului de iarnă, Revelioane, circuite, pachete în Laponia de Crăciun, cât şi ofertele de Paşte şi de Rusalii, alături de ofertele sezonului estival 2024.

Pe lângă reducerile early booking pentru sezonul estival 2024, mai multe agenţii promovează şi reduceri Black Friday sau alte oferte speciale cu ocazia târgurilor virtuale.

Programul de vizitare al Târgului de Turism al României este următorul: 9 – 11 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00, respectiv 12 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

ALEGERI 2024

Octavian Voinea, om de afaceri și cel care administrează cea mai veche cafenea din oraș, Quest Caffee, va candida și anul acesta la funcția...

Sport

Eşecul neaşteptat şi nedorit de la Şag, din partida cu CS Timişul, care a însemnat şi pierderea poziţiei de lider al clasamentului şi pune...

Sănătate

Update: În urma ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență, care a început la ora 9:00, s-a stabilit că numărul persoanelor care au fost transportate...

ALEGERI 2024

Comitetul Director Județean al PNL Timiș s-a reunit vineri după-amiază la sediu pentru a stabili candidaturile pentru un număr de 60 localități din județul...