Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Sport

CSȘ Lugoj, cel mai eficient club la Memorialul de Lupte Libere “Petru Cearnău” din Timișoara

Luptătorii de la secția de lupte libere a Clubului Sportiv Școlar Lugoj, au dominat concursul Memorial “Petru Cearnău”, care s-a desfășurat vineri, 21 iulie, la Timișoara, în sala de lupte a CSȘ nr.1, din zona Circumvalațiunii-Dacia.

Competiția a reunit pe saltea sportivi de la nivelurile de vârstă 2008-2009, 2010-2012, 2013-2014, 2015-2017.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/

Luptătorii, pregătiți de antrenorii Valentin Cimponeriu și Ionuț Eneșca, au reușit să urce de șapte ori pe prima treaptă a podiumului de premiere și o dată pe treapta secundă. Delegația lugojeană a fost compusă din băieți și fete.

La stilul feminin, Denisa Vanea, fiica regretatului antrenor Emil Vanea, s-a clasat pe primul loc, la categoria 54 de kg.

Aceași poziție a revenit luptătorilor Lucas Iorgovan la categoria 27 kg, Ianis Grozoni la categoria 32 kg, Alberto Bejenar la categoria 42 kg, Caius Stamatin la categoria 44 kg, Luca Cimponeriu la categoria 61 kg și Dragoș Mărgineanțu la categoria 80 kg. Lugojeanul Rafael Bede s-a clasat al doilea, după ce s-a impus în două meciuri și a cedat într-o partidă.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/

“A fost o competiție foarte reușită pentru clubul nostru, care a reprezentat totodată o bună verificare înaintea finalelor naționale la nivel de copii și juniori, programate în septembrie. Rezultatele obținute sunt pe măsura muncii depuse în sala de antrenamente. Această generație este de viitor, cu bune calități pentru performanță și dacă sportivii vor continua să muncească cu seriozitate și ambiție, vor putea să aibă un parcurs important în luptele de la noi și să cucerească în continuare medalii. Felicitări tuturor pentru modul cum au luptat!”, a declarat profesorul Ionuț Eneșca.

La evenimentul din municipiul de pe Bega au luat parte circa 80 de luptători și luptătoare reprezentând cluburile CSȘ Caransebeș, CSȘ Jimbolia, CSȘ Lugoj, CSȘ Reșița, AS Știuca, CSȘ nr.1 Timișoara.

sursa: redesteptarea.ro

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/
Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Noile cărți de identitate electronice nu pot fi emise pentru că Serviciile de Evidență a Populației nu au primit echipamentele necesare. Documentele, care vor...

AUDIO & VIDEO

Lavinia Călina a devenit un reper în literatura de fantezie și SF românească. De 10 ani, Lavinia ne poartă prin lumile ei fantastice, apocaliptice...

Social

La finele săptămânii trecute, în zilele de 15 și 16 septembrie, Asociația Free Amely 2007 a organizat o campanie de sterilizare gratuită a câinilor...

Cultură

În prima săptămână de la punerea în vânzare a biletelor, oamenii fie au cumpărat un bilet, fie s-au rezervat intervale orare de vizitare pentru...