Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Sport

CSM Lugoj – victorie dramatică în fața redutabilei CSM București, tranșată în cinci seturi, după ce a condus 2-0!

Sâmbătă, 17 februarie 2024, în cadrul Campionatului Diviziei A1, CSM Lugoj a învins CSM București cu scorul 3-2, după un meci de un dramatism ieșit din comun. Fără căpitanul echipei, Silvija Popovic, accidentată, dar cu tânăra lugojeancă de 18 ani Sandra Popovici Nistor în teren, Lugojul a găsit iarăși formula câștigătoare, grație tacticianului de excepție, Ugljesa Segrt! CSM Lugoj – volei a fost din nou la înălțime, evoluând în fața celui mai frumos public din țară!

Pe seturi, scorul a fost 25-18, 28-26, 22-25, 19-25, 15-12. Echipa noastră s-a impus în primele două seturi, a fost egalată și a câștigat în setul cinci, unde a avut serviciul și blocajul adversarelor mai bun.

Ca de obicei, din tabăra CSM Lugoj, Yelizaveta (Lisa) Ruban a fost la înălțime, și la propriu și la figurat, cu 22 de puncte realizate, urmată de Katarina Canak (15), Andra Artin (14), Aliona Martiniuc (12), Mirta Grbac (11) și Olga Skrypak (8). De la oaspete, s-au remarcat Iuna Zadorojnai (23p.), Ikikc Matea (17p.), Guewe Diouf (16p.) și Alexandra Sobo (14p.).

”Sincer, nu-mi amintesc să fi trăit vreodată un meci cu asemenea emoții. Vreau să felicit echipa noastră, care a strâns din dinți și a reușit să se impună, la final. Despre accidentări, nu mai vreau să vorbesc, nici nu mai vreau să aud. Azi am jucat fără căpitanul Silvija Popovic. A fost în teren Sandra Nistor Popovici care, pentru experiența sa, a reușit un meci foarte-foarte bun, asta a făcut victoria și mai frumoasă și mă bucur pentru ea!”, a declarat după meci antrenorul nostru principal, Ugljesa Segrt.

La final, merită amintit că CSM București are în palmares un titlu european, câștigând finala CEV Challenge Cup contra echipei Trabzon din Turcia, în anul 2016.

Echipa noastră, CSM Lugoj, are doar o singură înfrângere în acest retur de campionat (2-3 cu Târgoviște) și se află pe locul III, după ce săptămâna trecută s-a clasat pe prima treaptă a podiumului.

Partida cu CSM București reprezintă a șasea victorie consecutivă a Lugojului, care, după o pauză, are în program trei meciuri grele, la Rapid, acasă cu Blaj și în deplasare la Voluntari.

foto: CSM Lugoj – volei

 

 

sursa: redesteptarea.ro

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Politică

Avocata Elena Viorica Danciu este opțiunea Partidului Național Conservator Român la fotoliul de primar al municipiului Lugoj. Candidatura sa a fost lansată în cadrul...

Cultură

Sinagoga Neologă din Lugoj, alături de alte șapte sinagogi din Banat și Arad, poate fi vizitată virtual, pe platforma ”Poveștile Sinagogilor” a Asociației ”Pantograf”....

ALEGERI 2024

Direct la Subiect cu Ilie Petrovici, directorul Casei de Cultură „Traian Grozăvescu” din Lugoj. Discutăm despre cum a găsit această instituție la venirea lui...

Educație

Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” va implementa un proiect ce îi va purta numele. Virtualizare Liceul “Aurel Vlaicu” pentru Integrare Coordonată și Unitară (VLAICU) își...