Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

Mărturia lui Sorin Grindeanu, la DNA, îl înfundă pe Dragnea în dosarul vizitei în SUA

Procurorii DNA noteaza în rechizitoriul prin care Liviu Dragnea a fost trimis în judecata în dosarul vizitei în SUA că „martorul” Sorin Grindeanu le-a relatat cum a dorit Dragnea să își demonstreze „puterea si influența” asupra Guvernului în fața a doi afaceriști, arată www.aktual24.ro.

Descriind modul în care Liviu Dragnea încerca sa perfecteze afacerea dintre Elliott Broidy (cel care i-a facilitat vizita la masa lui Trump) și statul roman, procurorii redau și declaratiile făcute se actualul prim-vicepresedinte al PSD, Sorin Grindeanu.

Broidy a venit de mai multe ori în Romania pentru discuții cu reprezentanți ai MAPN si MAI, inclusiv cu miniștrii Nicolae Ciuca și Carmen Dan. La o cina de afaceri cu Elliott Broidy, pe 24 aprilie 2017, acasă la Burci, la Siliștea Snagov, Dragnea l-ar fi chemat pe premierul Grindeanu.

”Martorul (Sorin Grindeanu – n.r.) a perceput chemarea sa de către Liviu Dragnea la acel eveniment ca fiind folosită de Liviu Dragnea pentru a le demonstra lui Cristian Burci și lui Elliott Broidy puterea și influența pe care el, Liviu Dragnea, le are asupra Guvernului României, în sensul că poate oricând să le asigure acestora interese pe care cei doi oameni de afaceri le aveau în România”, potrivit rechizitoriului DNA, citat de G4Media.

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a negat vehement, marți seara, la Antena 3 ca l-a denunțat pe Liviu Dragnea la DNA în dosarul vizitei la masa lui Donald Trump. „Liviu Dragnea a primit doua invitații, una mi-a dat-o mie”, a susținut Grindeanu.

„Nu l-am denunțat, nu sunt nici martor sub acoperire, nu am nici acorduri ascunse cu cei de la DNA. Din câte înțeleg sunt câțiva zeci de martori care au fost chemați, cum am fost chemat și eu.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Autorităţile din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au blocat intrarea în ţară a trei automarfare încărcate cu peste 46 de tone de...

Advertorial

Dacă vrei să aduci evenimentele tale în centrul atenției, Transmisia Video în Direct sau Streamingul Video Live este cheia succesului. Suntem aici pentru a...

Știri

Aprinderea iluminatului festiv și a luminițelor din Târgul de Crăciun de la Timișoara a avut loc duminică seară, când a căzut și prima ninsoare...

Cultură

Muzica ce ne aduce mai aproape de originile și de valorile românești va putea fi ascultată marți, 28  noiembrie, de la ora 19, la...