Connect with us

Hi, what are you looking for?

Alte Sporturi

Doi gimnaști lugojeni la Junior Cup, din Berlin!

Doi gimnaști formați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj vor participa cu lotul României de juniori, la Junior Cup, competiție care se va desfășura în perioada 11-14 mai, la Berlin.

Concursul este printre cele mai importante turnee pentru juniori, care reunește cei mai valoroși gimnaști la acest nivel de vârstă, din lume, de pe mai multe continente.

“De la Lugoj vor face deplasarea în Germania, Norbert Marcu de 18 ani, legitimat în prezent la Clubul Sportiv Municipal Lugoj și Flavius Borca de 17 ani, legitimat la Clubul Sportiv Școlar Lugoj. Cei doi sunt componenți ai lotului național de juniori, de la Reșița, de cinci, respectiv patru ani”, a explicat profesorul Adrian Meleancă, fostul coordonator al lotului național de juniori.

Din lotul României care va evolua la Berlin mai fac parte: David Puicea de la Steaua București (nivel 17-18 ani), Radu-Iustin Mihai de la Buzău (17-18 ani), Andrei Titi de la CSM Reșița (nivel 15-16 ani) și Mihai Ene de la Dinamo București (nivel 13-14 ani).

Genti si posete dama Magazin BIG MAgSportivii vor fi însoțiți de antrenorul coordonator Răzvan Șelariu de la Reșița și antrenoarea federală Monica Marton de la Dinamo București.

În anul 2022, lotul național de juniori, condus de lugojeanul Adrian Meleancă, a reușit să obțină la Junior Cup, de la Berlin, o medalie de argint, la sărituri, prin gimnastul Radu Iustin Mihai.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

sursa: redesteptarea.ro

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Publicitate

Ești în căutarea unei agenții imobiliare profesioniste și de încredere în Lugoj și zona de vest a României? BFG Imobiliare este partenerul perfect pentru...

Diverse

Peste 400 de voluntari s-au înscris deja la evenimentul Color the Village, în care 30 de case din satul cărășan Valeapai vor fi zugrăvite,...

Diverse

Legendara cântăreață Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani, au anunțat reprezentații artistei, potrivit Reuters. Supranumită adesea regina rock’n roll, Tina...

Direct la Subiect

Entuziasm maxim în studioul Direct la Subiect. Avem reporteri, cameramani, ingineri de sunet și lumini, prezentatori și dj de la clasa pregătitoare B, Școala...