Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

Trei mongolezi au vrut să treacă granița ilegal, cu un taxi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa judeţul Timiş, au depistat, în urma unei acţiuni pe linia combaterii migraţiei ilegale, în interiorul unui mijloc de transport care circulă în regim de taxi, trei cetăţeni din Mongolia care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră.

În data de 11.02.2023, în jurul orei 12:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa – judeţul Timiş au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Astfel, colegii noştri au oprit pe comunicaţia E70, între localităţile Denta şi Moraviţa, un autoturism taxi, condus de un cetăţean român.

În urma verificării mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au depistat alte trei persoane, cetăţeni străini.

Având în vedere faptul că nu îşi justificau prezenţa în zonă, cetăţenii străini, toţi de sex masculin, precum şi şoferul autovehiculului au fost conduşi la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, persoanele în cauză au declarat că sunt cetăţeni Mongolia, cu vârste între 32 şi 46 ani. Aceştia au declarat că au trecut fraudulos frontiera din Serbia în România şi că doreau să ajungă în municipiul Timişoara cu ajutorul şoferului de taxi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Internaționale

Principalele aeroporturi din Germania vor fi afectate, pe 20 februarie, de greva personalului de sol al operatorului Lufthansa. Este și cazul aeroportului din München,...

Administrație

Administrația lugojeană anunță că va acorda sprijin financiar de la bugetul local pentru unităţile de cult, aparţinând cultelor religioase recunoscute din România, situate pe...

Social

Luna februarie aduce în atenția lugojenilor prima campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân din acest an, organizată de...

Administrație

Administrația locală a anunțat că va începe campania ”Curățenia de primăvară”. Înainte de această acțiune, specialiștii de la Serviciul Public Sere și Zone Verze...