Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

[VIDEO] Șofer încătușat după ce a lovit intenționat cu mașina un polițist local la Timișoara

Sâmbătă, în zona Pieței Unirii din Timișoara, un șofer a fost încătușat în plină stradă după ce a lovit cu mașina un polițist local. Incidentul a avut loc în momentul în care conducătorul auto parcase pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

Un echipaj al Poliției Locale, aflat în zonă, l-a legitimat pe bărbat și l-a amendat. După ce agentul i-a înapoiat actele, șoferul, nervos, l-ar fi înjurat pe polițist și a demarat în trombă, lovindu-l pe acesta cu mașina și rănindu-l la o mână.

Agentul și colegul său, ajutați de un jurnalist de la Antena 1 Timișoara, au reușit să-l oprească, l-au scos din autoturism și l-au încătușat pe șoferul agresiv.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflați în serviciu în zona centrală a orașului, au observat un autoturism cu numere de Timiș staționat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilități din Piața Țepeș Vodă. S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoștință legislația încălcată, moment în care acesta i-a amenințat pe polițiștii locali, spunându-i unuia dintre aceștia ‘îți doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îți țin minte fața’ și provocându-l la bătaie etc.

Ulterior, polițiștii locali i-au comunicat bărbatului S.M.D., de 26 de ani, din Timișoara, că îi va fi comunicat procesul verbal la domiciliu, moment în care s-au îndreptat către autovehiculul de serviciu, aflat pe Str. Palanca. În acel moment, bărbatul a făcut mai multe manevre cu mașina, lovindu-l pe unul din polițiștii locali. A încercat să fugă, dar celălalt a folosit spray-ul din dotare. Bărbatul s-a dat jos din mașină, luând-o la fugă, iar polițiștii locali au pornit în urmărirea lui. A fost ulterior imobilizat cu ajutorul echipei de televiziune de la Antena 1, aflată în zonă, căreia îi mulțumim pentru spiritul civic demonstrat. Acesta a fost predat polițiștilor de la Secția 1 și prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor.

În urma testelor efectuate de polițiști, acesta a ieșit pozitiv la canabis. Polițistul local a fost transportat la Spitalul Municipal pentru investigații, fiind lovit la o mână”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Social

Astăzi, Timișoara oferă o gamă variată de activități culturale și de divertisment. Festivalul Launmomentdat continuă în Parcul Regina Maria, iar evenimentele includ filme, concerte...

Știri

Lucrările de amenajare a centrului civic continuă   Lucrările de amenajare a centrului civic din Lugoj continuă, aducând noi elemente menite să îmbunătățească aspectul...

Știri

Alertă în Timișoara: Copilă de 14 ani dispărută, poliția cere ajutorul publicului   O adolescentă de 14 ani, Andreea Rahela Moisa, a dispărut din...

Știri

Lugojul se pregătește de un weekend de sărbătoare: Ziua Etniilor, Festivalul Berii și Saltimbanciada   Lugojul va deveni, timp de trei zile, epicentrul festivităților...