Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

Trei hoți, prinși după o urmărire, din Giarmata, până în Timișoara

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani, au fost arestați pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

La data de 24 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au depistat pe strada Dej din municipiul Timișoara trei bărbați bănuiți de furturi din mai multe societăți comerciale de pe raza județului Timiș și Arad.

În fapt, în noaptea de 24 martie a.c., în jurul orei 00:30, cei trei bărbați ar fi pătruns într-o societate comercială de pe raza județului Arad de unde au sustras mai multe bunuri.

La scurt timp, polițiștii timișeni au depistat în trafic pe raza localității Giarmata, autoturismul în care se aflau persoanele bănuite, pornind în urmărirea acestuia. Pe strada Dej din Timișoara, autoturismul a fost abandonat, cei trei bărbați fiind imobilizați la scurt timp de către polițiști.

Totodată, în autoturism au fost găsite ustensile folosite la comiterea infracţiunii. Bunurile sustrase în valoare aproape 20.000 de lei au fost recuperate. Prejudiciul total cauzat urmează a fi stabilit.

Cei trei bărbați de 22, 23 și 35 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior magistrații emițând pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Eveniment

Într-un spectacol de adrenalină și pasiune pentru motociclism, cea de-a 20-a ediție a festivalului Road Patrol MC Romania Bikers Festival a strâns sute de...

Concerte și Spectacole

Lordul muzicii folk, Mircea Vintilă, revine la Lugoj cu un program de excepție.   Cunoscutul interpret de muzică folk, Mircea Vintilă, va susține un...

Social

Astăzi, Timișoara oferă o gamă variată de activități culturale și de divertisment. Festivalul Launmomentdat continuă în Parcul Regina Maria, iar evenimentele includ filme, concerte...

Concerte și Spectacole

În perioada 19 – 21 iulie 2024, Piața Victoriei din Lugoj va găzdui unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, Festivalul Berii. Timp...