Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Sport

Pas cu dreptul în turneul play off pentru locurile 5-8: Victorie cu 3-0 în fața celor de la Corona Brașov

Înaintea meciului cu Corona Brașov, majoritatea fanilor lugojeni indicau scorul final arătând trei degete răsfirate, adică 3-0 pentru noi. Iar pronosticul s-a adeverit: CSM Lugoj a câștigat partida cu un categoric 3-0 (25-19, 26-24, 25-17).

Ceea ce nu s-a știut decât după meci a fost sacrificiul pe care l-au făcut echiperele noastre de bază pentru această victorie. Andra Artin nu s-a putut antrena o săptămână întreagă înainte de meci, a intrat totuși în teren și, cu un superb efort, a reușit să joace trei seturi și să marcheze patru puncte. Aliona Martiniuc a intrat și ea nerefăcută complet, după o entorsă, reușind 11 puncte. Fără mari posibilități de a efectua schimbări, CSM s-a impus în trei seturi și bine a făcut, pentru că orice set în plus ar fi supus la eforturi suplimentare jucătoarele încă nerefăcute.

Dincolo de toate acestea, a strălucit din nou formidabila noastră jucătoare Yelizaveta Ruban, Lisa pentru lugojeni, care a marcat nu mai puțin de 27 de puncte, un record pentru prima divizie! Mirta Grbac s-a dovedit aceeași sportivă de nădejde, cu 12 puncte realizate și un excelent procentaj de 80% în atac!

”Tot ceea ce facem acum este pentru a păstra locul 5, și tot ceea ce facem, facem pentru acest obiectiv”, declarat după meci antrenorul nostru principal Ugljesa Segrt, referitor la calificarea Lugojului pentru încă un sezon în Europa.

Să mai notăm că la adversarele din mecul de sâmbătă, 6 aprilie, au jucat trei foste echipiere ale CSM Lugoj: Simina Străchinescu, care a marcat 12 puncte, Veronica Bezandolska (7 puncte) și libero-ul Adriana Mădălina Popa.

Meciul al doilea se dispută miercuri 10 aprilie, pe terenul celor de la Corona Brașov.

Una peste alta, victoria cu Corona a fost un frumos cadou făcut președintelui secției de volei a clubului CSM, ing. Dan H. Brudiu, cel care trăiește la intensitate maximă fenomenul voleibalistic lugojean, de mai bine de trei decenii. La mulți ani lui și întregii familii a voleiului lugojean!

sursa: redesteptarea.ro

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Concerte și Spectacole

Loredana, Shift, Nane, Dorian Popa, Nicoleta Voica, Georgiana Lobonț și Florin Boita vor concerta în weekend într-un oraș din Timiș. Cel mai vestic oraș...

Concerte și Spectacole

Sub motto-ul: „Uniți în diversitate”, Casa de Cultură a municipiului Timișoara organizează un concert, unde sunt așteptați soliștii români Nico, Cezar Ouatu și artista...

Știri

Un bărbat de 75 de ani, care a traversat strada prin loc marcat, dar pe culoarea roşie a semaforului, în Timişoara, a fost lovit...

De Vizitat

O nouă taxă de cazare adoptată de guvernul elen a intrat în vigoare luna aceasta, ca parte a planurilor de finanțare a eforturilor de...