Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

“La Verde Bucătaru’” piesa de rezistență este ciolanul cu fasole

Maestrul în arta culinară, Virgil Tamaș a preluat un mic restaurant de cartier, la etajul complexului Doina din Calea Șagului (intrarea pe la scările de lângă oficiul poștal) unde gătește mâncare tradițională românească, conform, timisoarastiri.ro.

Localul poarta numele “La Verde Bucătaru’” iar piesa de rezistență a restaurantului este ciolanul cu fasole absolut senzațional pe care maestrul îl gătește în fiecare vineri la ceaun mare și, mai nou, un alt preparat extrem de gustos, gulașul de vânat pe care restaurantul  îl oferă clienților, deocamdată numai de două ori pe lună, miercurea.

Amănunte suplimentare pe: timisoarastiri.ro

 

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Concerte și Spectacole

Cel mai așteptat festival al verii este Festivalul… Berii! În perioada 19 – 21 iulie 2024, Lugojul se pregătește, cu plăcere, pentru parada halbelor...

Știri

Cadrul legal ce reglementează activitățile antidrog in România se adaptează și evoluează permanent. Conform legii intrate deja în vigoare, primarul sau administratorul public care...

ALEGERI 2024

Majoritatea voturilor pentru alegerile la Consiliul Local Lugoj au fost numărate, iar distribuția mandatelor poate fi deja configurată pentru fiecare formațiune politică. Conform rezultatelor,...

Concerte și Spectacole

Lugojenii vor putea să urmărească în aer liber timp de o lună de zile, meciurile ECHIPEI ROMÂNIEI de la Campionatul EURO 2024 din Germania,...