Connect with us

Hi, what are you looking for?

Știri

“La Verde Bucătaru’” piesa de rezistență este ciolanul cu fasole

Maestrul în arta culinară, Virgil Tamaș a preluat un mic restaurant de cartier, la etajul complexului Doina din Calea Șagului (intrarea pe la scările de lângă oficiul poștal) unde gătește mâncare tradițională românească, conform, timisoarastiri.ro.

Localul poarta numele “La Verde Bucătaru’” iar piesa de rezistență a restaurantului este ciolanul cu fasole absolut senzațional pe care maestrul îl gătește în fiecare vineri la ceaun mare și, mai nou, un alt preparat extrem de gustos, gulașul de vânat pe care restaurantul  îl oferă clienților, deocamdată numai de două ori pe lună, miercurea.

Amănunte suplimentare pe: timisoarastiri.ro

 

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Rezervele de apă din lacurile de acumulare din Banat au scăzut îngrijorător, ajungând la un nivel critic din cauza lipsei precipitațiilor și a diminuării...

Știri

Un accident grav a avut loc marți dimineața pe Drumul Național 57B, în județul Caraș-Severin, în localitatea Prilipet, care a lăsat în urmă două...

Știri

Lugojul are nevoie urgentă de o nouă stație de epurare a apei, deoarece cea existentă nu este funcțională. Noua infrastructură va fi proiectată pentru...

Știri

Rafale violente de vânt au provocat joi haos în Timișoara și localitățile din apropiere, unde pompierii au fost solicitați pentru a interveni la zeci...