Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

De Vizitat

Cel mai de succes restaurant care vinde mâncare specifică din Banat, la Iulius Mall

Un lugojean care operează cel mai important serviciu de catering din Lugoj și din zona de vest a țării a deschis de curând un restaurant dedicat bucătăriei și obiceiurilor din Banat. Pentru un restaurant cu specific și înfățișare tradițională, locația aleasă de către antreprenor este una cel puțin inedită. Mai exact, restaurantul se află la parterul uneia dintre clădirile de business de top din Banat, în Iulius Town.

Octavian Batori a deschis lângă Starbucks, într-o zonă ultracentrală a Timișoarei, restaurantul Ana Lugojana. Brandul l-a cumpărat, iar locația este cât se poate de autentică și duce clientul cu gândul la hanul care a făcut celebre clătitele bănățene cu același nume.

“Ideea principală din spatele restaurantului a fost cea de a promova tradițiile noastre lugojene și bănățene în marile centre de afaceri, cum este cel din Timișoara de la Iulius Town. Suntem exact în mijlocul centrului de business cel mai râvnit din Banat și printre cele mai populare din țară. Nu există loc mai potrivit pentru a prezenta tinerilor care lucrează în cele mai importante companii din România și din lume mâncarea și tradițiile noastre deosebite”, a povestit Octavian Batori, managerul restaurantului.

Criza pandemică 

Să administrezi un restaurant în cel mai scump centru de afaceri din capitala Banatului nu este tocmai ușor, din punct de vedere logistic și financiar. Criza cauzată de pandemia de coronavirus a afectat și restaurantul Ana Lugojana.

“În martie aveam toate mesele ocupate în fiecare weekend. Erau rezervări enorm de multe. Normal cum a venit criza, oamenii au încetat să mai vină, o perioadă bună nu a funcționat deloc, apoi am început cu delivery sau pickup. Acum începe să-și revină, suntem la 60% din cifra de afaceri și mergem pe un trend ascendent”, susține Batori.

Corporatiștii iubesc mâncarea tradițională

Clienții principali ai localului sunt corporatiștii care lucrează în clădirile uriașe din Iulius Town, dar și cei care vizitează mall-ul pentru cumpărături. Aceștia au răspuns foarte bine la conceptul de restaurant tradițional în mijloc de business city, la mâncărurile delicioase și cunoscute de toată lumea, cum sunt clătitele bănățene, ciorba de burtă sau micii din trei tipuri de carne. Meniul zilei este ieftin, bun și îndestulător, iar seara, mai ales în weekend, clienții se pot delecta cu meniul a la carte și cu muzică live bănățeană.

“Corporatiștilor le place mâncarea, vin să mănânce meniul zilei, care costă 20 de lei și vine cu felul 1 și felul 2, iar seara pot face rezervare la meniu a la carte. Joi, vineri și sâmbătă avem pe Doru Țăranu care interpretează cântece bănățene, iar în rest avem artiști care prestează prin rotație”, a mai explicat antreprenorul lugojean.

Restaurantul Ana Lugojana se află în Iulius Town Timișoara, Piața Consiliul Europei nr. 2, Timișoara, în clădirea UBC 1 și lângă Starbucks.

Orar de funcționare:

Duminica – Miercuri 10:00 – 22:00

Joi – Sâmbătă 10:00 – 02:00

Bucătărie

Luni – Joi: 10:00 – 22:00

Vineri – Duminica: 10:00 – 02:00 (noaptea)

Informații și rezervări la 0726 979 219.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Politică

Avocata Elena Viorica Danciu este opțiunea Partidului Național Conservator Român la fotoliul de primar al municipiului Lugoj. Candidatura sa a fost lansată în cadrul...

Știri

Parcul de Aventură din Nădrag își redeschide porțile, pentru amatorii de distracție în aer liber, după o perioadă de inactivitate, cauzată iarnă. De la...

Educație

Joi, 11 aprilie, de la ora 11, la sala festivă a Primăriei Lugoj a fost invitată o delegație din Orléans, alcătuită din elevi și...

Știri

Credincioşii din zona Lugojului, dar nu numai, sunt așteptați duminică, 14 aprilie, la Sfântul Maslu de la Mănăstirea ”Sfânta Treime” Pereu, situată într-o poiană...