Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

Avertizare meteo de averse și vânt puternic în vestul țării.

O primă informare meteo intră în vigoare astăzi la ora 14.00 și rămâne valabilă până joi seara. În acest interval, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, la început în regiunile vestice și centrale, apoi și în rest.

Se vor semnala averse, trecător descărcări electrice și izolat grindină și vijelii, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi local de 15…20 l/mp și izolat de 30…40 l/mp.

Macheta Mobila Magazin Big Mag

Vântul va avea local și temporar intensificări, astăzi în toată zona, cu viteze în general între 45 și 55 km/h, iar pe crestele montane de peste 70 km/h.

Vremea se va răci semnificativ, iar de miercuri după-amiază, la altitudini de peste 1500 m precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Din această după-amiază, de la ora 15.00, până mâine la aceeași oră, este în vigoare un Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și în zona montană in Bihor.

În aceste zone, sunt prognozate averse și cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu rafale de 55…70 km/h, izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Concerte și Spectacole

Loredana, Shift, Nane, Dorian Popa, Nicoleta Voica, Georgiana Lobonț și Florin Boita vor concerta în weekend într-un oraș din Timiș. Cel mai vestic oraș...

Concerte și Spectacole

Sub motto-ul: „Uniți în diversitate”, Casa de Cultură a municipiului Timișoara organizează un concert, unde sunt așteptați soliștii români Nico, Cezar Ouatu și artista...

De Vizitat

O nouă taxă de cazare adoptată de guvernul elen a intrat în vigoare luna aceasta, ca parte a planurilor de finanțare a eforturilor de...

Știri

Un bărbat de 75 de ani, care a traversat strada prin loc marcat, dar pe culoarea roşie a semaforului, în Timişoara, a fost lovit...