Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Externe

Zone întinse din vestul şi centrul Germaniei au fost lovite de furtuni extreme.

Zone întinse din vestul şi centrul Germaniei au fost lovite de furtuni extreme, cu ploi torențiale şi vânt violent. Aproape o sută de curse aeriene au fost anulate pe Aeroportul din Frankfurt, iar cea mai mare staţie de metrou din oraş a fost inundată.

Locuitorii din Frankfurt spun că n-au mai văzut niciodată așa rupere de nori. Valuri-valuri, apa a inundat scările de la metrou și a ajuns pe peron.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/

Oferta sport de dama Magazin BIG MagCirculația garniturilor de metrou a fost oprită ore întregi, până ce au fost aduse și instalate echipamentele de pompare a apei. În oraș au fost inundate case, subsoluri și magazine. Iar pe șosele a fost haos, cu mașini aflate în apa până la nivelul portierei.

Nenumărați pasageri au rămas blocați – fie în avioanele care au reușit să aterizeze, dar oamenii nu puteau coborî întrucât pista era acoperită de apă – fie în aeroport, pentru că din cauza ploilor și a descărcărilor electrice deosebit de violente, aproape o sută de zboruri au fost anulate.

Pasagerii se plâng că au fost abandonați. Ei pun că înțeleg situația creată din cauza vremii, însă nu înțeleg de ce au fost lăsați de izbeliște, fără mâncare și nevoiți să doarmă pe scaune.

Serviciile meteo din Germania atrag atenția că deși, pentru moment, situația meteo s-a calmat, sunt posibile noi episoade de furtuni, cu ploi neobișnuit de abundente și cu descărcări electrice de mare intensitate.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Noile cărți de identitate electronice nu pot fi emise pentru că Serviciile de Evidență a Populației nu au primit echipamentele necesare. Documentele, care vor...

AUDIO & VIDEO

Lavinia Călina a devenit un reper în literatura de fantezie și SF românească. De 10 ani, Lavinia ne poartă prin lumile ei fantastice, apocaliptice...

Social

La finele săptămânii trecute, în zilele de 15 și 16 septembrie, Asociația Free Amely 2007 a organizat o campanie de sterilizare gratuită a câinilor...

Cultură

În prima săptămână de la punerea în vânzare a biletelor, oamenii fie au cumpărat un bilet, fie s-au rezervat intervale orare de vizitare pentru...