Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

Vremea va fi în general închisă și va continua să se răcească.

Cerul va fi temporar noros, în zona de vest a țării. În cursul zilei, local va ploua, iar la munte pe arii extinse vor fi precipitații mixte. Noaptea, aria precipitațiilor se va restrânge spre estul regiunii.

Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale ziua, cu viteze mai ridicate la munte, îndeosebi pe creste, unde vor fi rafale de 70…80 km/h.

jachete si geci barbati big magTemperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 11 grade, iar cele minime între -2 și 3 grade, cu valorile cele mai ridicate în sudul Banatului.

Mâine, vremea va deveni în general frumoasă, iar regimul termic se va apropia de normalul termic al datei. Cerul va fi variabil. La munte, în Munții Banatului și Parâng vor mai fi posibile ninsori slabe.

Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și zona montană aferentă. Izolat, îndeosebi în zonele joase va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 11 grade, iar cele minime între -6 și -1 grad, posibil ușor mai ridicate la deal, informează Serviciul Regional de Prognoză din Timișoara.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Politică

Avocata Elena Viorica Danciu este opțiunea Partidului Național Conservator Român la fotoliul de primar al municipiului Lugoj. Candidatura sa a fost lansată în cadrul...

Cultură

Sinagoga Neologă din Lugoj, alături de alte șapte sinagogi din Banat și Arad, poate fi vizitată virtual, pe platforma ”Poveștile Sinagogilor” a Asociației ”Pantograf”....

ALEGERI 2024

Direct la Subiect cu Ilie Petrovici, directorul Casei de Cultură „Traian Grozăvescu” din Lugoj. Discutăm despre cum a găsit această instituție la venirea lui...

Educație

Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” va implementa un proiect ce îi va purta numele. Virtualizare Liceul “Aurel Vlaicu” pentru Integrare Coordonată și Unitară (VLAICU) își...