Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

Vremea va deveni instabilă, în zona de vest a țării, sunt anunțate precipitații.

Astăzi, vremea va fi ușor instabilă, iar cerul va fi mai mult noros pe durata zilei.

Local, în Crișana și în zonele de munte și pe arii mai restrânse în rest vor fi averse însoțite de descărcări electrice. Izolat cantitățile cumulate de apă pot depăși 15 l/mp.

Noaptea cerul va fi variabil și doar izolat, în sudul Banatului, va ploua slab. La munte, la altitudini de peste 1800 m, trecător vor fi și precipitații mixte.

Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale, mai susținute în sudul Banatului, unde rafalele vor depăși 50-60 km/h și în zona montană aferentă. În cursul dimineții și al nopții izolat, în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 23 de grade, mai scăzute în Depresiunea Petroșani până spre 14 grade, iar cele minime între 6 și 13 grade.

Mâine, vremea va fi schimbătoare. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și va ploua pe arii restrânse, îndeosebi în sudul Banatului și la munte. În cursul nopții pe arii în extindere, începând din Banat, vor fi averse moderate cantitativ și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări mai ales în sudul Banatului, unde vor fi rafale de peste 60-70 km/h și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 23 de grade, mai scăzute în sudul Banatului până spre 15 grade, iar cele minime între 6 și 11 grade, mai ridicate în sudul Banatului, până la 14 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză din Timișoara.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Concerte și Spectacole

Cel mai așteptat festival al verii este Festivalul… Berii! În perioada 19 – 21 iulie 2024, Lugojul se pregătește, cu plăcere, pentru parada halbelor...

Știri

Cadrul legal ce reglementează activitățile antidrog in România se adaptează și evoluează permanent. Conform legii intrate deja în vigoare, primarul sau administratorul public care...

ALEGERI 2024

Majoritatea voturilor pentru alegerile la Consiliul Local Lugoj au fost numărate, iar distribuția mandatelor poate fi deja configurată pentru fiecare formațiune politică. Conform rezultatelor,...

Concerte și Spectacole

Lugojenii vor putea să urmărească în aer liber timp de o lună de zile, meciurile ECHIPEI ROMÂNIEI de la Campionatul EURO 2024 din Germania,...