Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Educație

Start înscrieri! Școală de vară pentru copiii din Lugoj

Vacanța mare bate la ușă, dar asta nu înseamnă că micii lugojeni nu pot avea parte de activități educative și recreative și în sezonul estival.

Spre bucuria copiilor, dar și a părinților, iată că și în acest an Parohia Ortodoxă Română ”Adormirea Maicii Domnului”, în colaborare cu Centrul de Zi pentru Copii ”Sf. Nicolae” din Lugoj, organizează îndrăgita activitate ”Școala de vară pentru copii”, la care sunt invitați să participe cei mai tineri dintre locuitorii municipiului.

Macheta Mobila Magazin Big MagPotrivit organizatorilor, programul se va desfășura în perioada 11 iulie – 10 august 2023, în zilele de marți și joi, între orele 10-15, iar vârsta copiilor participanți trebuie să fie cuprinsă între 6 și 15 ani.

În cadrul Școlii de vară vor avea loc numeroase activități educative, pe diverse tematici cu caracter religios și laic, susținute de voluntarii implicați în acest program, obiectivul acestora fiind legat de dobândirea unor cunoștințe folositoare pentru viață, precum și apropierea de Biserică și de viaţa liturgică a Bisericii. Copiii beneficiază gratuit de două mese zilnice, mic dejun și prânz.

Părinții care doresc să își înscrie copiii în program au la dispoziție mai multe variante. Astfel, cei interesați pot veni zilnic între orele 9 – 16 la sediul Centrului de Zi ”Sf. Nicolae”, situat pe strada Victor Vlad Delamarina, nr.7 sau la biserica ”Adormirea Maicii Domnului”, dar și la oficiul parohial situat pe strada 20 decembrie 1989, nr. 7 Lugoj.

Amintim că anul trecut, la Școala de vară pentru copii organizată la Lugoj au participat circa 70 de copii. Împreună cu cei doi preoţi ai parohiei ”Adormirea Maicii Domnului”, Cristian Cerbu și Ion Last, s-au implicat atunci și câţiva voluntari din domeniul educaţiei, care au oferit un real sprijin în toate activităţile desfăşurate (jocuri, desen, pictură, muzică, dans etc). Susținerea financiară a întregului proiect derulat s-a datorat sponsorilor și comunității de credincioși ai parohiei ”Adormirea Maicii Domnului”, prin bunăvoința și susținerea părintelui Ioan Cerbu, în calitate de preot paroh.

sursa: redesteptarea.ro

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Sport

Transmisie LIVE! CSM Lugoj vs. CSM Bucureşti, volei feminin, Divizia A1. Transmisie în direct din Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu din Lugoj. Transmisie video LIVE...

Administrație

Administrația lugojeană a fructificat șansa obținerii unor fonduri consistente, care erau imposibil de procurat de la bugetul local, în condițiile în care expertizele privind...

Știri

Sezonul plantărilor de primăvară la pomi fructiferi a debutat de puțin timp pe o vreme favorabilă pentru astfel de activități. Lugojul, prin ferma pomicolă...

Știri

Zeci de angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii  Rutiere sunt cercetați pentru infracţiunii de luare de mită în formă continuată. Marți dimineață...