Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Educație

Start înscrieri! Școală de vară pentru copiii din Lugoj

Vacanța mare bate la ușă, dar asta nu înseamnă că micii lugojeni nu pot avea parte de activități educative și recreative și în sezonul estival.

Spre bucuria copiilor, dar și a părinților, iată că și în acest an Parohia Ortodoxă Română ”Adormirea Maicii Domnului”, în colaborare cu Centrul de Zi pentru Copii ”Sf. Nicolae” din Lugoj, organizează îndrăgita activitate ”Școala de vară pentru copii”, la care sunt invitați să participe cei mai tineri dintre locuitorii municipiului.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/

Macheta Mobila Magazin Big MagPotrivit organizatorilor, programul se va desfășura în perioada 11 iulie – 10 august 2023, în zilele de marți și joi, între orele 10-15, iar vârsta copiilor participanți trebuie să fie cuprinsă între 6 și 15 ani.

În cadrul Școlii de vară vor avea loc numeroase activități educative, pe diverse tematici cu caracter religios și laic, susținute de voluntarii implicați în acest program, obiectivul acestora fiind legat de dobândirea unor cunoștințe folositoare pentru viață, precum și apropierea de Biserică și de viaţa liturgică a Bisericii. Copiii beneficiază gratuit de două mese zilnice, mic dejun și prânz.

Părinții care doresc să își înscrie copiii în program au la dispoziție mai multe variante. Astfel, cei interesați pot veni zilnic între orele 9 – 16 la sediul Centrului de Zi ”Sf. Nicolae”, situat pe strada Victor Vlad Delamarina, nr.7 sau la biserica ”Adormirea Maicii Domnului”, dar și la oficiul parohial situat pe strada 20 decembrie 1989, nr. 7 Lugoj.

Amintim că anul trecut, la Școala de vară pentru copii organizată la Lugoj au participat circa 70 de copii. Împreună cu cei doi preoţi ai parohiei ”Adormirea Maicii Domnului”, Cristian Cerbu și Ion Last, s-au implicat atunci și câţiva voluntari din domeniul educaţiei, care au oferit un real sprijin în toate activităţile desfăşurate (jocuri, desen, pictură, muzică, dans etc). Susținerea financiară a întregului proiect derulat s-a datorat sponsorilor și comunității de credincioși ai parohiei ”Adormirea Maicii Domnului”, prin bunăvoința și susținerea părintelui Ioan Cerbu, în calitate de preot paroh.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/

sursa: redesteptarea.ro

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Noile cărți de identitate electronice nu pot fi emise pentru că Serviciile de Evidență a Populației nu au primit echipamentele necesare. Documentele, care vor...

AUDIO & VIDEO

Lavinia Călina a devenit un reper în literatura de fantezie și SF românească. De 10 ani, Lavinia ne poartă prin lumile ei fantastice, apocaliptice...

Social

La finele săptămânii trecute, în zilele de 15 și 16 septembrie, Asociația Free Amely 2007 a organizat o campanie de sterilizare gratuită a câinilor...

Cultură

În prima săptămână de la punerea în vânzare a biletelor, oamenii fie au cumpărat un bilet, fie s-au rezervat intervale orare de vizitare pentru...