Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Programul de acces la pista de atletism pe Stadionul Tineretul din Lugoj

Lucrările de modernizare a pistei de atletism din jurul terenului unu, de la Stadionul Tineretului, din Lugoj, începute anul trecut, au fost finalizate, de curând.

În urmă cu câteva zile s-a efectuat și trasarea culoarelor de alergare. Practic, s-a realizat o construcție de la zero, cu fundație din piatră concasată, peste care s-a pus asfalt, care a fost acoperit cu câțiva centimetri de tartan turnat.

Pista are o lungime de circa 400 de m, cu cinci culoare pentru alergarea pe distanțe lungi și șase culoare pentru alergarea de viteză, pe 100 de m.

Haine Sport Trening FemeiNoua amenajare va fi folosită pentru pregătirea atleților lugojeni, dar vor avea acces pe pistă, pentru alergări de întreținere și menținerea sănătății și cetățenii obișnuiți.

Administratorii stadionului au stabilit un program de acces, pentru amatori, dar și un regulament de folosire a bazei sportive, pentru păstrarea curățeniei și pentru evitarea deteriorării amenajărilor existente.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Așadar, publicul lugojean va avea acces la pista de alergări de luni până vineri, dimineața și după-amiaza, între orele 6.00-15.00 și 18.00-22.00, iar sâmbăta și duminica între orele 6.00-22.00.

Pista de atletism nu va putea fi folosită în regim public, în oricare dintre zilele în care se vor desfășura concursuri și competiții sportive sau ședințe de pregătire ale sportivilor, în afara programului obișnuit de antrenamente.

Alergările pentru public sunt permise doar pe culoarele exterioare patru și cinci.

În baza sportivă nu este permis fumatul, servirea mesei sau a produselor alimentare, consumul de alcool, a semințelor de floarea soarelui sau dovleac.

De asemenea, sunt interzise orice fel de activități care pot deteriora suprafața pistei, suprafețele cu iarbă sau care perturbă activitățile sportivilor aflați la antrenamente și în timpul predării disciplinelor sportive, pentru care se pregătesc.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Nu este permisă folosirea unui limbaj necuviincios, a înjurăturilor și a tonurilor ridicate, a strigătelor de natură a distorsiona activitățile sportive în desfășurare.

În interiorul bazei sportive nu este permis accesul cu animale de companie.

Părinții care își aduc copiii legitimați la ramurile sportive, care își desfășoară activitatea pe pista de atletism sau pe terenurile de fotbal, sunt îndemnați să îi lase pe sportivi sub supravegherea antrenorilor și să revină după finalizarea antrenamentelor.

Intrarea în stadion se face pe la prima poartă mica, din strada Țesători.

Oferte Transmisie video Live streaming online Evenimente

sursa: redesteptarea.ro

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Publicitate

Ești în căutarea unei agenții imobiliare profesioniste și de încredere în Lugoj și zona de vest a României? BFG Imobiliare este partenerul perfect pentru...

Diverse

Peste 400 de voluntari s-au înscris deja la evenimentul Color the Village, în care 30 de case din satul cărășan Valeapai vor fi zugrăvite,...

Diverse

Legendara cântăreață Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani, au anunțat reprezentații artistei, potrivit Reuters. Supranumită adesea regina rock’n roll, Tina...

Direct la Subiect

Entuziasm maxim în studioul Direct la Subiect. Avem reporteri, cameramani, ingineri de sunet și lumini, prezentatori și dj de la clasa pregătitoare B, Școala...