Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

Poșta Română, închisă de Crăciun și Anul Nou.

Poșta Română nu va avea program de Crăciun, în perioada 24 – 26 decembrie, și nici în perioada de Revelion, 31 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, potrivit unui anunț al Companiei Naționale.

Compania Naţională Poşta Română informează că, în perioada sărbătorilor de iarnă, Crăciun şi Anul Nou, programul de lucru al subunităţilor poştale va fi unul special.

Oferta cizme de dama Magazin BIG MagÎn intervalul 24 – 26 decembrie 2022 toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

În perioada 27 – 30 decembrie 2022 toate subunitățile poștale vor funcționa conform programului normal de lucru.

Toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise în perioada 31 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023.

Începând cu 3 ianuarie 2023, toate subunităţile Companiei Naționale Poșta Română vor funcţiona conform programului normal de lucru.

Potrivit anunțului Companiei Naționale Poșta Română, programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora prima și a doua zi de Crăciun, respectiv 1 și 2 ianuarie sunt zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulaţie, conform Mediafax.

Parfumuri originale pentru femei

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

După-amiază cu peripeții la o fermă de vaci din apropierea orașului Buziaș: o vacă a rămas blocată în nămol. Pompierii de la subunitatea din...

AUDIO & VIDEO

Anul 2023 aducea voleiului feminin lugojean cele mai mari performanțe din istoria clubului CSM: câștigarea Supercupei și a Cupei României, clasarea pe locul 3...

Advertorial

Un om dedicat tuturor celor care au nevoie de sprijin, un om care cunoaşte nevoile cetăţenilor şi care are experiență în administraţie, gestionează corect...

Transmisie Live

Simfonia Florilor ediția a II-a 17 MAI 2027. Transmisie LIVE din Piața J. C. Drăgan din LugojWeekend-ul acesta, Lugojenii si nu numai sunt invitați...