Connect with us

Hi, what are you looking for?

Administrație

Piața de vechituri din Lugoj scapă de demolare, cel puţin anul acesta.

Târgul de haine second-hand, scule, articole de bricolaj, de uz casnic și alte obiecte vechi din Piața “Obor”, de pe strada Oloșagului, nu se va desființa. Cel puțin în acest an, proiectul de modernizare a liniei CFR, se pare că nu are finanțare.

La începutul lui 2023, Primăria Lugoj a fost anunțată să pregătească relocarea târgului de vechituri, pentru că locația actuală va fi inclusă în organizarea de șantier pentru construirea unui pasaj rutier peste linia ferată, pe drumul spre Oloșag și Știuca.

Pentru acest obiectiv există un proiect tehnic, care este inclus într-un plan anunțat de către guvern de modernizare a căii ferate în vestul țării, în care este cuprins și Lugojul.

În urmă cu patru ani “Oborul” a fost modernizat prin asfaltarea suprafeței destinate comercian­ților și s-au amenajat parcări asfaltate și grupuri sanitare.

Târgul funcționează în fiecare zi de marți și este atractiv pentru un număr mare de persoane, fiind una dintre activitățile comerciale publice cele mai frecventate de lugojeni.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

În cazul în care proiectul va fi demarat în anii următori, piața de vechituri se va muta pe Câmpia Libertății, în apropiere de fostul hipodrom.

sursa: redesteptarea.ro

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Publicitate

Ești în căutarea unei agenții imobiliare profesioniste și de încredere în Lugoj și zona de vest a României? BFG Imobiliare este partenerul perfect pentru...

Diverse

Peste 400 de voluntari s-au înscris deja la evenimentul Color the Village, în care 30 de case din satul cărășan Valeapai vor fi zugrăvite,...

Diverse

Legendara cântăreață Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani, au anunțat reprezentații artistei, potrivit Reuters. Supranumită adesea regina rock’n roll, Tina...

Direct la Subiect

Entuziasm maxim în studioul Direct la Subiect. Avem reporteri, cameramani, ingineri de sunet și lumini, prezentatori și dj de la clasa pregătitoare B, Școala...