Pentru masa de Crăciun, m-am gândit că ar fi mai potrivite nişte sarmale, dar mai deosebite. O să spuneţi că ,,ce mare scofală sunt nişte sarmale?” Păi sunt fiindcă aşa cum spuneam, sunt deosebite deoarece sunt sarmale în cuib. Adică, este vorba de o ,,sarma” uriașă în care se găsesc …….alte trei sarmale mai mici. Şi acestea nu sunt oricum. Umplutura de sarmale este cea clasică: orez, ceapă, carne, condimente şi varza pentru împachetat. Numai că, sarmalele mele sunt mai ,,deștepte” fiindcă sunt cu trei feluri de carne: porc, curcan și vită, conform, infocs.ro.
Umplutura 1 – adică sarmale din carne de porc – 500 g carne tocată de porc, 100 g ceapă, 80 gr orez, sare, piper, boia de ardei, pasta de ardei capia.
Umplutura 2 – sarmale cu carne de pasăre ( pui, rata, gască, curcan) – 500 g cane măcinată de pasăre, 150 g carne de porc, – 100 g ceapă, 80 gr orez, sare, piper, boia de ardei, ….
Amănunte pe: infocs.ro