Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

Pentru masa de Crăciun sarmale mai deosebite

Pentru masa de Crăciun, m-am gândit că ar fi mai potrivite nişte sarmale, dar mai deosebite. O să spuneţi că ,,ce mare scofală sunt nişte sarmale?” Păi sunt fiindcă aşa cum spuneam, sunt deosebite deoarece sunt sarmale în cuib. Adică, este vorba de o ,,sarma” uriașă în care se găsesc …….alte trei sarmale mai mici. Şi acestea nu sunt oricum. Umplutura de sarmale este cea clasică: orez, ceapă, carne, condimente şi varza pentru împachetat. Numai că, sarmalele mele sunt mai ,,deștepte” fiindcă sunt cu trei feluri de carne: porc, curcan și vită, conform, infocs.ro.

 

 

Umplutura 1 – adică sarmale din carne de porc – 500 g carne tocată de porc, 100 g ceapă, 80 gr orez, sare, piper, boia de ardei, pasta de ardei capia.

Umplutura 2 – sarmale cu carne de pasăre ( pui, rata, gască, curcan) – 500 g cane măcinată de pasăre, 150 g carne de porc, – 100 g ceapă, 80 gr orez, sare, piper, boia de ardei, ….

Amănunte pe: infocs.ro

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Meteo

Un val de aer rece va aduce o răcire semnificativă a vremii în România la sfârșitul săptămânii, cu temperaturi mai scăzute chiar și cu...

Știri

Procurorii și polițiștii au efectuat percheziții vineri dimineață la mai multe balastiere din zona Lugojului, într-o acțiune amplă de combatere a infracțiunilor economice și...

Știri

Doi bărbați, în vârstă de 43 și respectiv 64 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi...

Meteo

Astăzi și mâine, locuitorii din Banat și Crișana se vor bucura de o vreme mai caldă decât normalul perioadei, cu temperaturi maxime între 16...