Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Social

O tânără din Germania face voluntariat la adăpostul de animale Free Amely

Mii de animale fără stăpân, câini și pisici, au fost salvate prin intermediul Asociației Free Amely 2007 de-a lungul celor 16 ani de existență.
La adăpostul situat la ieșirea din Lugoj, între satele Tapia și Măguri, se află astăzi 82 de câini, dar și un motănel, care au nevoie în permanență de asistență și ajutor, până în momentul în care își găsesc o familie care să îi adopte.

Munca desfășurată nu este una ușoară, însă răsplata este pe măsură, bunăstarea animalelor fiind obiectivul principal la Free Amely.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/

De mai bine de o săptămână, cei care se ocupă de adăpost au primit o mână de ajutor din partea Izabellei Mitu, o tânără în vârstă de 18 ani, născută la Lugoj, dar care locuiește în Karlsruhe, Germania.

”Am ajuns la Free Amely luni, în 31 iulie. Mă ocup de hrănirea și adăparea animalelor, le curăț cuștile, ajut cu tot ce este nevoie. Este pentru prima dată când fac voluntariat în România și, chiar dacă la început părinții mei nu au fost foarte încântați de idee, fiindcă nu știau exact cum stau lucrurile la acest adăpost, lucrurile s-au schimbat când am văzut cât de implicați sunt cei de la Free Amely și câtă grijă și iubire manifestă față de animale. Se vede că aici totul se face cu suflet! Îmi place foarte mult și voi face voluntariat timp de două săptămâni”, spune Izabella.

În luna noiembrie a anului trecut, tânăra a facilitat adopția unui câine din adăpostul Free Amely pentru vecinii săi din Germania.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/

Izabella Mitu este de părere că munca alături de animale te încarcă pozitiv și își dorește ca și alți tineri să îi urmeze exemplul.

Câinii și pisicile sunt animale care, pe lângă hrană și apă, au nevoie de multă joacă și socializare, astfel că vizitele lugojenilor de toate vârstele la adăpost sunt întotdeauna binevenite.

Oamenii care vor să sprijine Asociația Free Amely 2007 o pot face și prin donații. Pentru euro, este disponibil contul IBAN: RO94 RZBR 0000 0600 1417 0401, BIC / SWIFT: RZBRROBU, iar pentru lei contul IBAN: RO24 RZBR 0000 0600 0972 6733, BIC / SWIFT: RZBRROBU, ambele deschise la Raiffeisen Bank, titular cont Asociația Free Amely 2007. Se poate dona și prin PayPal, la adresa free_amely_2007@yahoo.com.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/

sursa: redesteptarea.ro

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/
Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Noile cărți de identitate electronice nu pot fi emise pentru că Serviciile de Evidență a Populației nu au primit echipamentele necesare. Documentele, care vor...

AUDIO & VIDEO

Lavinia Călina a devenit un reper în literatura de fantezie și SF românească. De 10 ani, Lavinia ne poartă prin lumile ei fantastice, apocaliptice...

Social

La finele săptămânii trecute, în zilele de 15 și 16 septembrie, Asociația Free Amely 2007 a organizat o campanie de sterilizare gratuită a câinilor...

Cultură

În prima săptămână de la punerea în vânzare a biletelor, oamenii fie au cumpărat un bilet, fie s-au rezervat intervale orare de vizitare pentru...