Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Concerte și Spectacole

Muaré Experience – unul dintre cele mai spectaculoase momente din „Deschiderea Timișoara 2023”

Unul din cele mai spectaculoase momente pregătite de organizatori pentru Deschiderea – Capitalei Culturii Europene este programat vineri, 17 februarie,  de la ora 20:10, în Piața Unirii. Accesul este gratuit.

Muaré Experience care aduce împreună arta aeriană şi muzica rock și este gata să uimească publicul din întreaga lume. Show-ul „Muaré” experimentează cu cerul ca fundal, oferind secvenţe coregrafice originale şi sofisticate în aer. Acestea sunt realizate prin intermediul sistemelor de hamuri şi macarale, care permit performanţe uimitoare. Scopul lor este să genereze emoţii intense prin intermediul imaginilor şi muzicii live puternice şi originale.

Echipa Muaré are o experienţă profesională extinsă şi lucrează la acest concept artistic din 1998. Trupa  este formată din artişti aerieni din 10 ţări diferite. Spectacolul a fost prezentat în 20 de ţări, participând la festivaluri şi evenimente artistice în capitalele culturale cele mai prestigioase ale lumii, chiar în faţa a 30.000 de persoane.

Spectacolul nu are o capacitate limitată pentru spaţiile deschise, iar durata sa este de aproximativ 75 de minute. Trupa este formată din 22 de persoane.

Ce este Muaré Experience

Muare Experience este un spectacol unic care combină muzica trupei rock Duchamp Pilot și acrobatia aeriană a companiei spaniole Voalá Project. Este un contrast de senzații, o experiență a dialogului dintre un concert rock și un spectacol aerian care subliniază spațiul în care se desfășoară.

Voalá Project se mândrește cu secvențele originale și sofisticate ale coregrafiei aeriene, care sunt realizate cu ajutorul sistemelor de securitate și a macaralelor. Scopul lor este de a genera emoții intense prin combinarea imaginilor și a muzicii live puternice și originale. Compania a participat la festivaluri și evenimente artistice din toată lumea, zburând peste cerul a 30 de țări diferite.

Duchamp Pilot, fondată în 2010 de către compozitorul și chitaristul Gaston Iungman, călătorește în prezent în întreaga lume cu spectacolul lor uimitor, Muare Experience. Cu piese de pe noul album „Part of the Process” și cu spectacole aeriene la 40 de metri deasupra publicului, este un spectacol pe care trebuie să-l vezi pentru a-l înțelege.

Gaston Iungman, cu legăturile sale cu lumea teatrului, a vrut să creeze o trupă cu un element vizual suplimentar care să îmbunătățească perfect muzica. A început prin a crea un element live cu acrobați care execută forme geometrice alese la întâmplare sus în cer, referindu-se la lucrările lui Marcel Duchamp. Conceptul a avut atât de mult succes încât a dus la turneul trupei în întreaga lume și la introducerea conceptului de experiență audio-vizuală integrată.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Cultură

De la cei mai mici, la cei mai mari, lugojenii sunt invitați miercuri, de la ora 11, la Teatrul Municipal ”Traian Grozăvescu”, la un...

Sport

După un meci viu disputat, cu multe momente dramatice, CSM Lugoj pierde duelul disputat acasă cu Rapid București. La final, scorul a fost 1-3...

Știri

Vremea va fi în general frumoasă, dar rece în Banat. Cerul va prezenta unele înnorări ziua în Munții Parâng, iar noaptea și în rest....

Știri

Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Remetea Mare. În accident au fost...