Connect with us

Hi, what are you looking for?

Știri

Meniul lui Uica Mihai de Sfintele Paște

Fruștiucul:
șonc fiert, ouă roșii, caș frământat de mine cu piper, ardei și ceapă verde, ridichi marinate și pastă de leurdă.
Prânz:
Aperitive: roșii umplute cu couscous și ciuperci, ciuperci umplute cu couscous și nuci trase la cuptor, salată de spaghete cu piept de pui, mazăre, castraveți acri, ardei Kapia marinați și maioneză îndoită cu smântână acidă, drob de căpătat că n-am mai găsit prapure și măruntaie, ouă de prepeliță murate.
Zupă de găină adevărată nu din galantar, cu mult păstârnac și petrinjel, carne de găină pohăită, berbecuț din Irlanda (numai spinarea cu ceafă și cotlet) procurat cu greu, făcut la tavă cu chimion, și semințe de coriandru, ceafă de porc înăbușită, sarmale de la mama lor, ciulama din burtă de vită dar cu sos roșu de piparcă și tomate.
La cină ….mâncăm ce a rămas de la fruștiuc și prânz, iar a doua zi  ne dregem cu o ciorbă de miel, fripturi reci și…… ce-o mai da Dumnezeu.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

RELIGIE

Biserica Ortodoxă Română a proclamat oficial, marți, introducerea a 16 noi sfinți în calendarul ortodox, printre care și Arsenie Boca. Evenimentul a fost marcat...

Știri

Grinzile de aproape 40 de metri au fost instalate noaptea trecută pe viitorul pasaj rutier peste Autostrada Vestului, în zona Sânandrei, asigurând astfel o...

Cultură

Lăsați-vă purtați de magia muzicii marilor filme în cadrul unui eveniment unic și emoționant: „Unforgettable”, un recital de excepție care aduce în prim-plan coloanele...

Cultură

Lucrările la noua linie de cale ferată dintre Timișoara și Arad au scos la iveală 21 de situri arheologice de mare importanță, contribuind semnificativ...