Fruștiucul:
șonc fiert, ouă roșii, caș frământat de mine cu piper, ardei și ceapă verde, ridichi marinate și pastă de leurdă.
Prânz:
Aperitive: roșii umplute cu couscous și ciuperci, ciuperci umplute cu couscous și nuci trase la cuptor, salată de spaghete cu piept de pui, mazăre, castraveți acri, ardei Kapia marinați și maioneză îndoită cu smântână acidă, drob de căpătat că n-am mai găsit prapure și măruntaie, ouă de prepeliță murate.
Zupă de găină adevărată nu din galantar, cu mult păstârnac și petrinjel, carne de găină pohăită, berbecuț din Irlanda (numai spinarea cu ceafă și cotlet) procurat cu greu, făcut la tavă cu chimion, și semințe de coriandru, ceafă de porc înăbușită, sarmale de la mama lor, ciulama din burtă de vită dar cu sos roșu de piparcă și tomate.
La cină ….mâncăm ce a rămas de la fruștiuc și prânz, iar a doua zi ne dregem cu o ciorbă de miel, fripturi reci și…… ce-o mai da Dumnezeu.