Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

Meniul lui Uica Mihai de Sfintele Paște

Fruștiucul:
șonc fiert, ouă roșii, caș frământat de mine cu piper, ardei și ceapă verde, ridichi marinate și pastă de leurdă.
Prânz:
Aperitive: roșii umplute cu couscous și ciuperci, ciuperci umplute cu couscous și nuci trase la cuptor, salată de spaghete cu piept de pui, mazăre, castraveți acri, ardei Kapia marinați și maioneză îndoită cu smântână acidă, drob de căpătat că n-am mai găsit prapure și măruntaie, ouă de prepeliță murate.
Zupă de găină adevărată nu din galantar, cu mult păstârnac și petrinjel, carne de găină pohăită, berbecuț din Irlanda (numai spinarea cu ceafă și cotlet) procurat cu greu, făcut la tavă cu chimion, și semințe de coriandru, ceafă de porc înăbușită, sarmale de la mama lor, ciulama din burtă de vită dar cu sos roșu de piparcă și tomate.
La cină ….mâncăm ce a rămas de la fruștiuc și prânz, iar a doua zi  ne dregem cu o ciorbă de miel, fripturi reci și…… ce-o mai da Dumnezeu.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Eveniment

Stațiunea Buziaș, cunoscută pentru apele sale minerale cu proprietăți terapeutice și vizitatorii săi celebri, revine în atenție datorită unor noi festivaluri și investiții, conform: https://www.pressalert.ro/...

Știri

Hunedoara, 27 septembrie 2024 – În urma unor razii desfășurate în județul Hunedoara, nouă persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar...

Știri

Domeniul Regal de la Săvârşin va fi deschis pentru public doar pe parcursul lunii octombrie, după care va fi închis până în mai 2025,...

Știri

Uzina de Construcții Mașini Hidroenergetice Reșița (UCMH), deținută din acest an de Hidroelectrica, a finalizat o lucrare majoră de recondiționare a unui echipament pentru...