Connect with us

Hi, what are you looking for?

Știri

Elevii de clasa a VI-a, sunt primii afectați în mod direct de greva profesorilor.

Elevii de clasa a VI-a, care ar fi trebuit să susțină mâine examenul de Evaluare Națională, sunt primii afectați în mod direct de greva profesorilor.
Ministerul Educației a anunțat că evaluarea în cazul lor se amână cu o săptămână, dar până acum jumătate de oră, conducerile unităților de învățământ nu au primit nimic oficial.
Directorul Școlii Generale 16 din Timișoara, Luminița Marinescu susține că școala pe care o conduce e pregătită de susținerea evaluării, cu elevii supravegheați de profesorii care nu sunt în grevă.
“Am verificat site-urile, așteptăm și noi comunicări, suntem pregătiți să le susținem. Da, profesorii care nu sunt în grevă vor supraveghea elevii, dacă se spune să le susținem acum. Nu știu în momentul acesta”, spune Luminița Marinescu.

La rândul său, directoarea Colegiului Pedagogic “Carmen Sylva”, Claudia Muntean, a declarat că așteaptă informări oficiale privind susținerea evaluării naționale pentru clasa a șasea.
“Și colegii mei m-au întrebat, așteptăm precizări, noi suntem pregătiți, pentru că noi am făcut și Evaluările Naționalw la clasa a II-a a și a IV-a le-am desfășurat, numai că nu știm exact ce se va întâmpla și de aceea aș vrea să primim o notificare oficială. Mă gândesc că o să primim o informare de la minister, de la inspectorat, de undeva, să vedem ce se întâmplă și în alte școli sau, eu știu, la nivel național” ”, spune Claudia Muntean.

Evaluarea Națională la clasa a VI-a ar fi trebuit să înceapă mâine cu testarea la Limbă şi comunicare.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Publicitate

Ești în căutarea unei agenții imobiliare profesioniste și de încredere în Lugoj și zona de vest a României? BFG Imobiliare este partenerul perfect pentru...

Diverse

Peste 400 de voluntari s-au înscris deja la evenimentul Color the Village, în care 30 de case din satul cărășan Valeapai vor fi zugrăvite,...

Diverse

Legendara cântăreață Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani, au anunțat reprezentații artistei, potrivit Reuters. Supranumită adesea regina rock’n roll, Tina...

Direct la Subiect

Entuziasm maxim în studioul Direct la Subiect. Avem reporteri, cameramani, ingineri de sunet și lumini, prezentatori și dj de la clasa pregătitoare B, Școala...