Lanțul de restaurante, deținut de omul de afaceri Octavian Batori, își diversifică oferta și face noi investiții, chiar și în această perioadă de pandemie. Se introduc meniuri noi, atât pentru servirea în locațiile deținute în Lugoj, Reșița și Timișoara, cât și pentru comenzile la domiciliu. Mai mult, de câteva zile, au fost angajați doi bucătari noi, care să sprijine diversificarea meniurilor, conform, lugojeanul.ro.
„Este vorba de doi bucătari asiatici, cu mare experiență, unul dintre ei a lucrat inclusiv în restaurante și hoteluri de lux din Dubai. Au ajuns la noi prin intermediul unei firme de recrutare și o să ne ajute să dezvoltăm meniului cu mâncăruri tradiționale asiatice. Au început deja lucru și suntem uimiți de felul în care gătesc. Tot ce fac, fac cu ingrediente naturale pe care și le pregătesc singuri. Gătesc foarte mult cu carne de pui, carne de vită și cu orez. Cu siguranță clienții noștri vor putea să comande inclusiv cunoscuții noodlees – acei tăiței subțiri, specifici bucătăriei asiatice”, ne-a declarat Octavian Batori……………………………………..
AMĂNUNTE PE: lugojeanul.ro.