Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Media & Cultura

Concert-spectacol de Crăciun organizat de Casa de Cultură a Municipiului Lugoj

După o pauză de doi ani, Casa de Cultură a Municipiului Lugoj organizează, din nou, un Concert-spectacol de Crăciun, oferit publicului lugojean cu prilejul Sărbătorii nașterii Mântuitorului Iisus Hristos și Zilei Lugojului.

Evenimentul va avea loc marți, 20 decembrie 2022, de la ora 19.00, la Sala de spectacole a Teatrului Municipal ,,Traian Grozăvescu”.

Bijuterii din Argint BIg MagAnul acesta, în cadrul concertului prezentat de Corul ,,Ion Vidu”, dirijat de Alexandru Șuca, vor urca pe scenă și actori ai Teatrului Municipal ,,Traian Grozăvescu”, care vor prezenta momente deosebite din lirica unor autori români, aducând astfel în fața celor prezenți o caldă ,,Poveste de Crăciun” cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

În program, cântece și colinde românești  de Crăciun, compoziții ale cunoscuților compozitori Gheorghe Cucu, Alexandru Podoleanu, Ioan D. Chirescu, Ion Costescu, Dumitru Georgescu-Kiriac, Remus Georgescu, Achim Stoia, Stelian Olariu, Anton Pann, Alexandru Pașcanu, Sabin Drăgoi, TimoteiPopovici, Valentin Teodorian, Nicolae Lungu, Francisc Hubic, Gheorghe Budiș și Emil Monția.

Soliștii concertului vor fi sopranele Sorina Neacșu și Adriana Pătru și baritonii Bogdan Sărăcin, Samuel Constantin și Andrei Sărăcuți.

Vor interpreta actorii Ileana Nemecsek-Căprariu, Lăcrămioara Bercean, Maria Rogobete, Loredana Lupescu și Maria Voronca.

Regia și scenografia spectacolului: Maria Voronca.

Intrarea la acest eveniment se face pe bază de invitații, care se pot obține de la Casieria Teatrului Municipal. Informații la telefonul 0751 167181.

parfumuri de firma barbatisursa: radiotimisoara.ro

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Internaționale

Principalele aeroporturi din Germania vor fi afectate, pe 20 februarie, de greva personalului de sol al operatorului Lufthansa. Este și cazul aeroportului din München,...

Administrație

Administrația lugojeană anunță că va acorda sprijin financiar de la bugetul local pentru unităţile de cult, aparţinând cultelor religioase recunoscute din România, situate pe...

Administrație

Administrația locală a anunțat că va începe campania ”Curățenia de primăvară”. Înainte de această acțiune, specialiștii de la Serviciul Public Sere și Zone Verze...

Social

Luna februarie aduce în atenția lugojenilor prima campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân din acest an, organizată de...