Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

Claudiu Alexandru Buciu – Apel către lugojeni

Situația dificilă a Meridian 22 poate duce la oprirea uzinelor de apă.
Societatea a fost somată de către furnizorul de energie electrică să-și achite debitele în maximum 10 zile, sub sancțiunea sistării furnizării de energie electrică.
În prezent Meridian 22 are datorii de 380.000 RON la această societate și de 600.000 RON la fostul furnizor de energie electrică.
Toate conturile bancare deținute de Meridian 22 sunt afectate de popririle instituite de Apele Române pentru recuperarea penalitaților aplicate din cauza nefuncționării stației de epurare.
Toate bunurile Meridian 22 sunt ipotecate (clădirile) sau gajate (utilaje, mijloace de transport în comun, echipamente, etc.).
Căutăm soluții pentru a plăti acest debit din sume alocate direct de către Primărie.
Apelul pe care îl facem la lugojeni dar și la toate persoanele juridice din Lugoj, care sunt clienți ai Meridian 22, este legat de plata cât mai rapidă a sumelor pe care le datorează societății.
Falimentul societății este iminent.
Acum însă nu mai contează care sunt cauzele acestui faliment, cine și cum l-a provocat, acum avem nevoie de sprijinul dvs. pentru ca sistarea furnizării apei să nu aibă loc.
Suntem pregătiți să preluăm angajații esențiali și activitatea Meridian 22 pe noua societate, înființată recent, însă procedura necesită timp.
Vă solicităm să vă achitați toate debitele către Meridian 22, în cel mai scurt timp posibil.
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Advertorial

Dacă vrei să aduci evenimentele tale în centrul atenției, Transmisia Video în Direct sau Streamingul Video Live este cheia succesului. Suntem aici pentru a...

Știri

Autorităţile din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au blocat intrarea în ţară a trei automarfare încărcate cu peste 46 de tone de...

Știri

Aprinderea iluminatului festiv și a luminițelor din Târgul de Crăciun de la Timișoara a avut loc duminică seară, când a căzut și prima ninsoare...

Sport

După un meci viu disputat, cu multe momente dramatice, CSM Lugoj pierde duelul disputat acasă cu Rapid București. La final, scorul a fost 1-3...