Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

CFR Călători informează că trenurile pot avea întârzieri și probleme din cauza caniculei

Trenurile pot avea întârzieri și probleme din cauza caniculei. Compania CFR Călători informează că în această perioadă pot apărea întârzieri în circulaţia trenurilor de călători.

În această perioadă, cu vreme caniculară şi disconfort termic ridicat, pot apărea întârzieri în circulaţia trenurilor de călători. Problemele apar pentru că temperaturile sunt mai ridicate decât cele pentru care a fost proiectat materialul rulant din România.

În zilele caniculare, la nivelul şinei temperaturile depăşesc 50 de grade Celsius la soare. Astfel, pentru siguranţa călătorilor, se impun, în multe situaţii, restricţii de viteză.

De asemenea, instalaţiile de climatizare din vagoane ar putea să nu mai asigure în parametri optimi răcirea şi să funcţioneze doar în regim de ventilaţie.

Trenurile pot avea întârzieri și probleme din cauza caniculei. Compania CFR Călători informează că în această perioadă pot apărea întârzieri în circulaţia trenurilor de călători.

CFR Călători le recomandă pasagerilor să aibă cel puţin o sticlă cu apă în bagaj şi să se hidrateze permanent. De asemenea, să aibă medicaţia necesară afecţiunilor de care suferă şi să alerteze personalul de tren dacă se simt rău în timpul călătoriei, sau dacă observă o persoană care are nevoie de ajutor.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Social

Astăzi, Timișoara oferă o gamă variată de activități culturale și de divertisment. Festivalul Launmomentdat continuă în Parcul Regina Maria, iar evenimentele includ filme, concerte...

Știri

Lucrările de amenajare a centrului civic continuă   Lucrările de amenajare a centrului civic din Lugoj continuă, aducând noi elemente menite să îmbunătățească aspectul...

Știri

Alertă în Timișoara: Copilă de 14 ani dispărută, poliția cere ajutorul publicului   O adolescentă de 14 ani, Andreea Rahela Moisa, a dispărut din...

Știri

Lugojul se pregătește de un weekend de sărbătoare: Ziua Etniilor, Festivalul Berii și Saltimbanciada   Lugojul va deveni, timp de trei zile, epicentrul festivităților...