Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

Astăzi a fost aprobat Bugetul Municipiului Lugoj. Declarația primarului Claudiu Alexandru Buciu

Pentru un viitor firesc, dar si pentru revenire la normalitate
Practic, in cel mai sugestiv mod posibil, vom trece de la măturile lăsate de PSD la utilaje de ultima generație pentru curățenia stradala, pe care lugojenii le așteaptă de 30 de ani.
Vom trece de la zero documentații pentru accesarea de fonduri europene la întocmirea a peste 100 de documentații care ne deschid drumul spre atragerea de finanțări indispensabile dezvoltării durabile a Lugojului.
Vom dota societățile proprii (care vor gestiona serviciile de apă-canal, transport public și administrarea patrimoniului public) așa cum nu au fost niciodată de dotate.
Vom investi masiv în modernizarea infrastructurii de apă-canal, esențială pentru sănătatea lugojenilor.
Ne așteptăm ca fiecare lugojean să fie parte a procesului de normalizare dar și de modernizare a Lugojului. Ne va merge mai bine, dacă ne vom dori fiecare dintre noi acest lucru. Singuri, în mod individual, nu vom reuși. Puneți umărul la înfăptuirea a tot ce ne este necesar!
Vă asigurăm ca vom face tot ce ne stă în putere pentru a vă oferi normalitate, echilibru, susținerea performanței, tratament egal și, nu în ultimul rând, respect!
Le mulțumim colegilor din PLUS, PNL și USR care au contribuit la construcția bugetului și la votarea acestuia.
Ținem să menționăm că, în ciuda faptului că am acceptat preluarea câtorva sugestii făcute de colegii din PSD, aceștia s-au abținut de la votarea bugetului, ignorând practic necesitățile evidente ce se vor acoperi prin votarea acestuia.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Lucrările de amenajare a centrului civic continuă   Lucrările de amenajare a centrului civic din Lugoj continuă, aducând noi elemente menite să îmbunătățească aspectul...

Știri

Alertă în Timișoara: Copilă de 14 ani dispărută, poliția cere ajutorul publicului   O adolescentă de 14 ani, Andreea Rahela Moisa, a dispărut din...

Știri

Scene de groază vineri seara la festivalul berii din Lugoj, unde doi romi din clanuri rivale au ales să-și regleze conturile chiar în centrul...

Eveniment

Miroslav Ilić, Florin Ristei și alți artiști renumiți cântă la Ziua Timișoarei, conform: https://www.tion.ro/,   Casa de Cultură a Municipiului Timișoara organizează o nouă...