Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

Tarom va despăgubi călătorii

Pasagerii trebuie să păstreze și bonurile prin care au achiziționat cazare, transport, obiecte de minimă necesitate.

Gestul piloţilor de la TAROM, care s-au declarat ieri brusc inapți de zbor, a provocat mari probleme pasagerilor, care ar fi trebuit anunțați din timp pentru a-și putea planifica altfel călătoriile, consideră comisarul pentru transporturi Adina Vălean.

Rochii elegante de Vara Magazin Big MagEa a atras atenția că situația nu este de bun augur în contextul în care compania beneficiază de un ajutor de stat aprobat Comisia Europeană:

Comisia Europeană a aprobat, în urma unui proces lung de negociere, ajutorul de stat pentru Compania Tarom. Asta înseamnă un certificat de sănătate, înseamnă un start de la zero pentru companie.

Această aprobare s-a făcut în baza unui plan de restructurare cu previziuni precise, care este considerat de Comisia Europeană ca fiind un plan bun, pentru ca această companie să fie profitabilă.

Ar fi păcat ca atâta vreme cât ele au creat bazele pentru profitabilitate ulterioară, ea să fie diminuată din alte evenimente și întâmplări care nu sunt previzibile.

Tarom îi va despăgubi pe toți călătorii, care au achiziționat bilete direct de la companie și care depun cerere de rambursare a compensațiilor la adresa special creată despăgubire8iulie@tarom.ro.

Cei care au cumpărat bilete prin intermediul altor companii trebuie să trimită acolo aceste cereri, precizează Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Pasagerii trebuie să păstreze și să pună la dispoziție, de asemenea, bonurile sau facturile prin care au achiziționat cazare, transport, obiecte de minimă necesitate în perioada în care zborul a fost anulat și până la rerutare.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Social

Astăzi, Timișoara oferă o gamă variată de activități culturale și de divertisment. Festivalul Launmomentdat continuă în Parcul Regina Maria, iar evenimentele includ filme, concerte...

Știri

Lucrările de amenajare a centrului civic continuă   Lucrările de amenajare a centrului civic din Lugoj continuă, aducând noi elemente menite să îmbunătățească aspectul...

Știri

Alertă în Timișoara: Copilă de 14 ani dispărută, poliția cere ajutorul publicului   O adolescentă de 14 ani, Andreea Rahela Moisa, a dispărut din...

Știri

Lugojul se pregătește de un weekend de sărbătoare: Ziua Etniilor, Festivalul Berii și Saltimbanciada   Lugojul va deveni, timp de trei zile, epicentrul festivităților...