Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Sport

Sm’Aesch Pfeffingen – CSM Lugoj 3-2! Bucuria calificării, după o partidă în care am odihnit titularele

MZH Löhrenacker din Aesch a găzduit marți, 14 noiembrie, meciul retur din 16-imile de finală ale ediției 2023-2024 a CEV Challenge Cup, competiție care a aliniat la start 64 de echipe de top din voleiul feminin european. S-au întâlnit Sm’Aesch Pfeffingen și CSM Lugoj, care pornea cu avantajul unei victorii categorice în tur, cu 3-0.

Arbitrii partidei au fost olandezul Raymond Haamberg (principal) și belgianul Robin Schoenmakers (secund).

Oferta sport de dama Magazin BIG MagLugojul a dominat lejer partida până în setul doi, decisiv pentru calificare. În seturile 3, 4 și 5 s-a jucat cu rezervele, nicio titulară nefiind prezentă pe teren.

Primul set s-a consumat după doar 20 de minute de joc. Cu un scor simetric ca la partida tur de acasă, Lugojul s-a impus cu 25 – 12.

Setul al doilea, cel decisiv pentru calificare, a fost mai echilibrat, dar la final, Lugojul a avut din nou câștig de cauză: 25-18.

Banca noastră tehnică a ales să ruleze întregul lot 

La acest scor, CSM era calificată. În lipsa titularelor noastre gazdele au reușit să recupreze terenul și să câștige primul set din dubla manșă: 25-19.

Setul patru s-a desfășurat în acceași notă. Pe fondul prestației excelente a jucătoarei Tabea Eichler de la gazde, care avea deja 25 de puncte reușite, cedăm setul cu 25-14.

Și așa, cu 2-2 la seturi, am ajuns în ”prelungiri”. Pierdem setul V cu 15-5, dar ne bucurăm de calificare și mai ales de faptul că rămânem cu lotul întreg, lucru ce va conta cu siguranță în economia partidelor viitoare.

Bijuterii Magazin Big Mag

Cristian Ghinea

sursa: redesteptarea.ro

Vă recomandăm

Advertorial

Un proiect major care ar implica Lugojul este cel al conurbației Timișoara-Arad în care am inclus și Lugojul în acest „triunghi de aur” cum...

Administrație

La expirarea termenului de depunere a ofertelor, există șase firme pentru toate cele trei mari proiecte de dezvoltare a Lugojului. Sunt trei societăți pentru...

Știri

Meteorologii au emis luni o avertizare Cod portocaliu de averse și vânt pentru 16 județe din țară, valabil până marți dimineața. Potrivit ANM, sunt...

Știri

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă, din nou, în această săptămână, în Lugoj. Vor fi afectați consumatorii de pe 23 de străzi. Rețele...