Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Sport

Sm’Aesch Pfeffingen – CSM Lugoj 3-2! Bucuria calificării, după o partidă în care am odihnit titularele

MZH Löhrenacker din Aesch a găzduit marți, 14 noiembrie, meciul retur din 16-imile de finală ale ediției 2023-2024 a CEV Challenge Cup, competiție care a aliniat la start 64 de echipe de top din voleiul feminin european. S-au întâlnit Sm’Aesch Pfeffingen și CSM Lugoj, care pornea cu avantajul unei victorii categorice în tur, cu 3-0.

Arbitrii partidei au fost olandezul Raymond Haamberg (principal) și belgianul Robin Schoenmakers (secund).

Oferta sport de dama Magazin BIG MagLugojul a dominat lejer partida până în setul doi, decisiv pentru calificare. În seturile 3, 4 și 5 s-a jucat cu rezervele, nicio titulară nefiind prezentă pe teren.

Primul set s-a consumat după doar 20 de minute de joc. Cu un scor simetric ca la partida tur de acasă, Lugojul s-a impus cu 25 – 12.

Setul al doilea, cel decisiv pentru calificare, a fost mai echilibrat, dar la final, Lugojul a avut din nou câștig de cauză: 25-18.

Banca noastră tehnică a ales să ruleze întregul lot 

La acest scor, CSM era calificată. În lipsa titularelor noastre gazdele au reușit să recupreze terenul și să câștige primul set din dubla manșă: 25-19.

Setul patru s-a desfășurat în acceași notă. Pe fondul prestației excelente a jucătoarei Tabea Eichler de la gazde, care avea deja 25 de puncte reușite, cedăm setul cu 25-14.

Și așa, cu 2-2 la seturi, am ajuns în ”prelungiri”. Pierdem setul V cu 15-5, dar ne bucurăm de calificare și mai ales de faptul că rămânem cu lotul întreg, lucru ce va conta cu siguranță în economia partidelor viitoare.

Bijuterii Magazin Big Mag

Cristian Ghinea

sursa: redesteptarea.ro

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Cultură

De la cei mai mici, la cei mai mari, lugojenii sunt invitați miercuri, de la ora 11, la Teatrul Municipal ”Traian Grozăvescu”, la un...

Sport

După un meci viu disputat, cu multe momente dramatice, CSM Lugoj pierde duelul disputat acasă cu Rapid București. La final, scorul a fost 1-3...

Știri

Vremea va fi în general frumoasă, dar rece în Banat. Cerul va prezenta unele înnorări ziua în Munții Parâng, iar noaptea și în rest....

Știri

Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Remetea Mare. În accident au fost...