Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Sport

Sportivii de la CSȘ și CSM Lugoj participă la naționalele de gimnastică

Gimnaștii legitimați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj și Clubul Sportiv Municipal Lugoj vor fi prezenți în finala Campionatului Național, individual, pentru juniori I (16-18 ani) și II (14-15 ani), care este programată în perioada 17-18 noiembrie.Competiția va fi găzduită de sala de gimnastică din complexul olimpic de la Izvorani.

Pentru Lugoj, la nivelul II vor evolua la aparate Zeno Kiss, Cristian Opriș, Cristian Olteanu, Ene David și Andres Tătar, toți de la CSȘ Lugoj, iar nivelul I, vor intra în concurs Raul Standolariu (CSȘ Lugoj), Flavius Borca (CSȘ-CSM Lugoj), Norbert Marcu (CSM Lugoj).

Sportivii sunt pregătiți de antrenorii Adrian Meleancă (fost coordonator al lotului național de juniori) și Tiberiu Cizmadia. Gimnaștii Zeno Kiss și Flavius Borca sunt componenți ai lotului național de juniori de la Reșița.

“Obiectivul nostru este să ne calificăm în selecția finală de la cât mai multe aparate și să obținem cât mai multe clasări pe podium. La fel, sperăm și la individual compus, unde avem șanse de clasări cât mai sus, cu patru dintre sportivi”, a declarat profesorul Adrian Meleancă.

La începutul acestei veri (8-10 iunie), gimnaștii lugojeni de la juniori II și I au cucerit la Ploiești, titlul național la echipe și medalia de aur la juniori I, precum și poziția de vicecampioană națională cu echipa de la juniori II.Din lotul care a concurat la juniori I au făcut parte: Raul Standolariu, Flavius Borca, Norbert Marcu și Daniel Șerban. Gimnaștii lugojeni au avut o diferență semnificativă față de ocupanta locului secund, CSA Steaua București, pe locul trei clasându-se echipa de la CSM Reșița.

La juniori doi, echipa vicecampioană, reprezentând CSȘ Lugoj, a fost compusă din: Cristian Opriș, Cristian Olteanu, Ene David și Raul Ceclan.

Din lot a lipsit unul dintre cei mai valoroși gimnaști lugojeni, de la acest nivel de vârstă, Andres Tătar, care ar fi putut aduce puncte suplimentare, cu șanse la titlul național.


sursa: redesteptarea.ro

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Cultură

De la cei mai mici, la cei mai mari, lugojenii sunt invitați miercuri, de la ora 11, la Teatrul Municipal ”Traian Grozăvescu”, la un...

Sport

După un meci viu disputat, cu multe momente dramatice, CSM Lugoj pierde duelul disputat acasă cu Rapid București. La final, scorul a fost 1-3...

Știri

Vremea va fi în general frumoasă, dar rece în Banat. Cerul va prezenta unele înnorări ziua în Munții Parâng, iar noaptea și în rest....

Știri

Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Remetea Mare. În accident au fost...