Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Știri

Momente şocante în Munţii Bucegi. O turistă de 19 ani a fost ucisă de un urs.

Momente şocante în Munţii Bucegi. O turistă a fost atacată şi ucisă de un urs care a târât-o în pădure. Animalul a fost împuşcat, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova, Adelin Gurgui.

ACTUALIZARE Trupul tinerei care a fost ucisă, marţi, de un urs pe traseul turistic Jepii Mici din Bucegi a fost recuperat de salvatori, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Salvamont Prahova a anunţat faptul că misiunea de recuperare a trupului neînsufleţit s-a încheiat. Acesta va fi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

În cauză a fost deschis un dosar pentru pentru ucidere din culpă, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Laura Antimiu.

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că fata ucisă de urs avea 19 ani şi era din Iaşi, însă avea viză de flotant pentru municipiul Bucureşti.

ACTUALIZARE Potrivit acestuia, în urma evenimentului s-a constituit echipa de intervenţie, iar animalul, care era extrem de agresiv, a fost împuşcat.

____________________________________

Alerta ar fi fost dată la 112 de un alt turist, care o însoţea.

Jandarmii care au ajuns la faţa locului nu au găsit iniţial victima, ci doar pe tânărul care, le-a spus că femeia ar fi fost dusă de urs în zona împădurită.

Femeia a fost găsită fără viaţă, dar salvatorii nu au putut să o recupereze, pentru că animalul era în continuare foarte aproape, la 10-15 metri de victimă.

Se încearcă preluarea turistei cu un elicopter pentru a evita un nou atac al ursului.

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Social

Astăzi, Timișoara oferă o gamă variată de activități culturale și de divertisment. Festivalul Launmomentdat continuă în Parcul Regina Maria, iar evenimentele includ filme, concerte...

Știri

Lucrările de amenajare a centrului civic continuă   Lucrările de amenajare a centrului civic din Lugoj continuă, aducând noi elemente menite să îmbunătățească aspectul...

Știri

Alertă în Timișoara: Copilă de 14 ani dispărută, poliția cere ajutorul publicului   O adolescentă de 14 ani, Andreea Rahela Moisa, a dispărut din...

Știri

Lugojul se pregătește de un weekend de sărbătoare: Ziua Etniilor, Festivalul Berii și Saltimbanciada   Lugojul va deveni, timp de trei zile, epicentrul festivităților...