Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Social

[FOTO] Nevoie de sprijin! Casa unei familii din Jabăr, mistuită de flăcări

Un incendiu devastator a transformat în scrum casa unei familii din Jabăr, comuna Boldur. Este nevoie de ajutor pentru a-și reclădi imobilul distrus de flăcări.
Ziua de 15 august ar fi trebuit să fie prilej de sărbătoare, însă în jurul prânzului un incendiu major a cuprins o gospodărie din localitatea Jabăr.

Un corp de clădire renovat recent a ars în mare parte, în picioare rămânând doar zidurile. Sinistrul a fost cel mai probabil cauzat de un scurtcircuit electric.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/

Deși pompierii din Lugoj, cât și o parte din echipa Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență Boldur au intervenit prompt, nu s-a mai putut salva mare lucru, atât imobilul, cât și bunurile dinăuntru fiind puternic avariate. Cinci adulți și cinci minori locuiau în casa din Jabăr, însă din fericire nu s-au înregistrat victime.

Oamenii cu suflet mare, care nu pot rămâne indiferenți la necazul semenilor, pot face donații în lei pentru familia greu încercată în contul RO86BTRLRONCRT0CG9982001, deschis la Banca Transilvania pe numele Dănuț Ștefoni.

Sunt binevenite și ajutoarele constând în materiale de construcții sau alte bunuri necesare.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/

Detalii suplimentare despre ce are nevoie familia din Jabăr se pot obține la numărul de telefon 0735/062917, persoană de contact Dănuț Ștefoni.

sursa: redesteptarea.ro

Publicitate. Scroll pentru a continua.
flanco.ro/

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Noile cărți de identitate electronice nu pot fi emise pentru că Serviciile de Evidență a Populației nu au primit echipamentele necesare. Documentele, care vor...

AUDIO & VIDEO

Lavinia Călina a devenit un reper în literatura de fantezie și SF românească. De 10 ani, Lavinia ne poartă prin lumile ei fantastice, apocaliptice...

Social

La finele săptămânii trecute, în zilele de 15 și 16 septembrie, Asociația Free Amely 2007 a organizat o campanie de sterilizare gratuită a câinilor...

Cultură

În prima săptămână de la punerea în vânzare a biletelor, oamenii fie au cumpărat un bilet, fie s-au rezervat intervale orare de vizitare pentru...