Connect with us

Hi, what are you looking for?

flanco.ro/

Sport

Alin Jivan, câştigător al primei ediţii a Cupei Nec Carp Lake

Alin Jivan, component al echipei timişorene Carp Team Timişoara, şi-a adăugat un nou trofeu în palmares, după ce a reuşit să termine pe primul loc în concursul organizat la Herneacova.Concursul de pescuit sportiv  a avut loc pe Nec Carp Lake, Herneacova, o locaţie apreciată de participanţi pentru frumuşeţe şi amenajare.

La prima ediţie a acestui concurs au participat 16 echipe din zona de vest a României, între care şi Carp Team Timişoara, ce i-a avut în componenţă pe Alin Jivan din Lugoj, Norbert Benak din Timişoara şi Adrian Sabău din Alba Iulia.

A fost un concurs de anduranță și rezistență dusă la extrem în care echipa prins 944 de kg în 48 de ore, dintr-un total de 437 de pești.

”A fost un concurs foarte greu, de anduranţă, în care în 48 de ore nu am reuşit să dorm decât două ore, în a doua noapte. Asta pentru că în prima zi au intrat peştii unul după altul şi nu am avut timp de stat. Am pescuit în prima zi cu pop up, iar a doua zi am schimbat strategia şi am mers pe boilies, ceea ce a dus şi la capturi mai mari. Vreau să le mulțumesc colegilor, Norbert şi Adi ca m-au suportat 3 zile, dar în final am câștigat”, ne-a declarat Alin Jivan.

Cea mai mare captură reuşită de echipa timişeană a fost de 10,300, captura competiţiei fiind de 12,650 kg.

Alin Jivan este din anul 2021 membru în Carp Team Timişoara, iar de atunci a participal la peste aproape 30 de concursuri, 10 dintre ele fiind câştigate alături de coechipieri.

Următorul concurs al echipei timişorene va avea loc în luna august, în Ungaria, între 20 şi 26, la Cupa Beta Mix la Prodi.


sursa: redesteptarea.ro

Adăuga comentariul tău !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Social

Astăzi, Timișoara oferă o gamă variată de activități culturale și de divertisment. Festivalul Launmomentdat continuă în Parcul Regina Maria, iar evenimentele includ filme, concerte...

Știri

Lucrările de amenajare a centrului civic continuă   Lucrările de amenajare a centrului civic din Lugoj continuă, aducând noi elemente menite să îmbunătățească aspectul...

Știri

Alertă în Timișoara: Copilă de 14 ani dispărută, poliția cere ajutorul publicului   O adolescentă de 14 ani, Andreea Rahela Moisa, a dispărut din...

Știri

Lugojul se pregătește de un weekend de sărbătoare: Ziua Etniilor, Festivalul Berii și Saltimbanciada   Lugojul va deveni, timp de trei zile, epicentrul festivităților...